Altuna Bygg & Mekaniska

Snickare Uppsala eller Altuna Bygg & Mekaniska som vi egentligen heter är en byggfirma med goda kunskaper och hög kompetens inom snickeribranschen. Kontakta gärna oss så ordnar vi en offert på det som ni vill ha hjälp med. Vi tar oss an det mesta som det behövs en snickare för. Vi har även total entreprenör för VVS och EL. Vi håller till i och runt Uppsala, Östhammar. Bor du en bit utanför är inte det ett hinder för oss.

Vi arbetar med allt som snickare kan hantera och mer där till. Vi är totalentreprenörer vilket gör det enkelt för dig. Vi hjälper till både med VVS och EL. Vid ett bygge ordnar vi allt. Inget mer letande och olika firmor. Vi sköter allt i ett. Ska du bygga nytt, renovera badrum, diverse rum, kök mm. Då kan det vara skönt att veta att man inte behöver stanna upp i bygget för att vänta på VVS eller EL. På så sätt kan vi hålla tidsplanen.

Som din snickare vill vi se till att du alltid är nöjd med vårt arbete.

Denna sida är en av våra kategorisidor. För mer information om oss samt exempel på arbeten vi gjort, gå till vår huvudsida: www.altunabygg.se

En byggfirma med total entreprenör. El och VVS

Vi har certifikat för byggnation av byggnadsställningar.

Hör även av dig till oss om du vill ha referenser. Vi lämnar med stolthet ut det till dig.